find

Polityka prywatności

Portal uapl24.pl dba o prawo do prywatności użytkowników portalu. Każdego użytkownika uapl24.pl oraz serwisów tematycznych wchodzących w jego skład, obowiązuje polityka prywatności, której treść znajduje się na tej stronie. Portal zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności, jednakże zmiany nie naruszą podstawowej zasady - uapl24.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników Portalu i serwisów.
Rejestracja

Osoby korzystające z rejestracji w serwisie ogłoszeń lub przy zakupie prezentacji reklamowych na łamach uapl24.pl, oświadczają że podane przez nich dane są zgodne z prawdą a także wyrażają zgodę (z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych) na ich przetwarzanie ich przez Portal. Każdy zarejestrowany użytkownik Portalu ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych podanych podczas rejestracji. Uzyskane dane są przetwarzane przez nas w celu poznania Państwa oczekiwań, aby udoskonalać naszą ofertę oraz usługi. Poza formularzem rejestracji firm oraz formularzem w serwisie ogłoszeniowym, dane osobowe mogą być zbierane podczas konkursów oraz innych działań na łamach uapl24.pl. Rejestracja w serwisie ogłoszeń jest obowiązkowa.
Pliki Cookie i identyfikatory urządzeń

Używając serwisów należących do uapl24.pl (uapl24.com.ua) wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie plików cookie oraz identyfikatorów urządzeń do realizacji usług, personalizowania reklam i analizowania reklam na stronie - zobacz szczegóły. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na używanie przez nas cookie, powinni je Państwo zablokować w ustawieniach swojej przeglądarki.
Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do uapl24.pl przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. uapl24.pl nie ma możliwości zabezpieczenia swoich użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Państwu informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.
Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje zawarte w artykułach na łamach uapl24.pl są zgodne z opinią jego autorów. Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, w artykułach czytelników lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią Portalu.

uapl24.pl oraz jego redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Przykładamy dużą wagę do uwierzytelnienia reklamodawcy, lecz nie możemy odpowiadać za postępowanie reklamodawców. Dane adresowe jak teża szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.